کنترلر نیز موظف است راه اندازی و توقف پمپ را زیر نظر بگیرد. در حقیقت، پاسخ به سیگنال اعلام حریق یا افت فشار آب به عهده کنترلر بوده و نقش مهمی در سیستم حفاظت حریق دارد.
– منبع دیافراگمی: منبع تحت فشار یا منبع دیافراگمی یکی از قطعات مهم این بوستر پمپ ها است که ضربات هیدرولیکی ناشی از روشن و خاموش شدن الکتروپمپ ها را به خود جذب می کند و مانع آسیب رسیدن به بوستر آتش نشانی می شود.
خانه / بوستر پمپ / راهنمای نصب و راه اندازی بوستر پمپ آب راهنمای نصب و راه اندازی بوستر پمپ آب
قیمت بوستر پمپ به عوامل زیادی بستگی دارد اما چون تنوع در آن بسیار بالا استد. پمپها و موتورهای الکتریکی هر دو قیمتی دارند که به قدرت یا اسب بخار آن بستگی دارد.
همچنین این قطعه برای ممانعت از چکش آب و دیگر مشکلاتی که امکان دارد در زمان نوسان فشار اتفاق بیفتد، طراحی شده است. جوکی پمپ، به گونهای طراحی شده است که با سرعت ثابت عمل میکند و قادر است فشار را در سیستم آبرسانی به میزان کمی بهبود دهد.
پمپهای بهداشتی دارای دستورالعملهای دقیق برای کاربردهای فرآیند بهداشتی هستند. این پمپ ها کاملاً آببندی می شوند تا نشت و آلودگی از بین برود و پمپهای مقاوم در برابر خوردگی از موادی مانند فولاد ضدزنگ ساخته میشوند.
به منظور مشاهده میزان فشار در مکش و دهش هر یک از پمپهای بکار رفته در بوستر پمپ آتش نشانی از یک فشار سنج استفاده میگردد.
خرید بوستر پمپ دور website ثابت معمولا برای سیستم اطفاء حریق در ساختمان ها و مراکز مختلف شهری و صنعتی و در برخی سیستم های آبرسانی می باشد. در این سیستم ها آب با فشار بالا به شبکه تزریق میشود.
بوستر پمپها در انواع مختلفی تولید میشوند، از جمله بوستر پمپ دور ثابت، بوستر پمپ دور متغیر، بوستر پمپ سانتریفیوژ، بوستر پمپ دندهای و بوستر پمپ پیستونی.
این منبع به کل مجموعه کمک می کند تا سریع تر و راحت تر فشار مورد نیاز را تامین کنند. آن میزان از فشار که از مقدار حداکثری فراتر رفته درون منبع ذخیره می شود تا در زمان افت فشار مدار وارد لوله ها گردد و فشار را ثابت نگه دارد تا دوباره پمپ ها وارد مدار شوند.
این بوستر پمپ ها از بخش های مختلفی تشکیل شده اند که اصلی ترین اجزا و قطعات آنها به شرح زیر هستند:
هنگامی که سیستم اطفا حریق دچار افت فشار میگردد، پرشر سوئیچ این افت فشار را سنس نموده و با ارسال سیگنال به تابلو برق (تابلو کنترل) جوکی پمپ وارد عمل میشود.
بوستر پمپ آتشنشانی حداقل باید دارای دو پمپ باشد که هریک به تنهایی توانایی تامین آب مورد نیاز تجهیزات اطفا حریق را داشته باشند.
یک بوستر پمپ آتش نشانی از اجزا مختلف و متعددی تشکیل شده است که هر یک از آنها دارای وظایفی میباشند. یک بوستر پمپ آتش نشانی زمانی میتواند به صورت مناسب و خوب عمل نماید که اجزا مختلف آن بتواند وظایف خود را به نحو احسنت ایفا نموده و بهترین عملکرد را در مواقع بحران داشته باشند.